

Çalıştırma, Test Etme ve Hata Ayıklama İşlemleri › İşlemler Sayfası › İşlem İzleme Nesneleri › Yeni İşlem İzleme Nesnesi Oluşturma
Yeni İşlem İzleme Nesnesi Oluşturma
Kütüphane Tarayıcısı'nda yeni bir İşlem İzleme nesnesi tanımlayın ve İşlemler sayfasını içeren her nesnenin durumunu izleyin.
Not: Hakları ayarlamak ve diğer nesne görevlerini gerçekleştirmek için en iyi yöntem nesneleri klasörler halinde düzenlemektir. Kök seviyesinde nesneler oluşturmayın; çünkü bu tür nesneleri grup olarak yönetemezsiniz.
Şu adımları izleyin:
- Kütüphane sekmesini tıklatın.
- Kütüphane klasörleri bölmesinde
- Tasarım veya üretim ortamındaki bir orkestratörü seçin.
- Bir klasör seçin.
- Araç çubuğunda Yeni'yi tıklatın ve İşlem İzleme'yi seçin.
Seçili klasörde yeni bir işlem izleme nesnesi görülür.
- Ad alanına işlem izleme için bir ad girin.
- Yeni işlem izlemeyi çift tıklatın.
İşlem İzleme bir tarayıcı penceresinde açılır.
- Sol bölmede
- İşlem izlemeye eklemek istediğiniz nesne için etki alanı, ortam, orkestratör, temas noktası, ana bilgisayar grubu ve klasör seçin.
- İşlem izlemeye dahil etmek istediğiniz nesneyi seçin.
- Araç çubuğunda Yeni Ekle'yi tıklatın.
Seçili nesne işlem izlemeye eklenir. Seçilen nesnenin adı, nesne türü, başvuru yolu, modu ve açıklaması görünür.
- Bir işlem eklediyseniz, işlem izlemede görüntülemek istediğiniz sıraya gönderildi, askıda ve engellendi gibi bir veya daha fazla Durum'u seçin.
- Kaydet'i tıklatın.
Telif Hakkı © 2013 CA.
Tüm hakları saklıdır.
 
|
|