Önceki Başlık: CA Process Automation Parolanızı Değiştirmek için CA EEM KullanmaSonraki Başlık: Bağlantılarla Çalışma


İşlemler

İşlemler sayfası, CA Process Automation uygulamasındaki otomasyon nesnelerine bir genel bakışı sağlayan bir panodur. İşlemler sayfası, üründeki otomasyon nesnelerinin örneklerini görüntülemenize, yönetmenize, başlatmanıza ve çalıştırmanıza olanak sağlar. Aşağıdaki çizimde, Bağlantılar paletindeki İşlem Örnekleri bağlantısını görüntülenmektedir.

İşlemler sekmesi, otomasyon kütüphanesi klasörlerinde kullanılabilir otomasyon nesnesi örneklerini görüntüleyebileceğiniz ve yönetebileceğiniz aşağıdaki paletleri içerir:

Bağlantılar paleti, Orkestratör'de çalışan otomasyon nesnelerinin örneklerini görüntülemek ve yönetmek için aşağıdaki öğelere bağlantılar sağlar:

İşlem sayfasındaki sağ bölme, çalışan örnekleri listeler ve vakaların grafik görüntüsünü gösterir. Grafik görüntüde her çubuk belli bir durumdaki bir örnekleri temsil eder. Belli bir durumdaki örnekleri görüntülemek için ilişkilendirilen çubuğu tıklatın. Filtreyi kaldırmak için aynı çubuğu yeniden tıklatın. Bölmede hangi örneklerin kullanılabileceğine göre filtreleyebilirsiniz.