İçerik yöneticisi, Tüm Görevler bölmesinde bekleyen görevleri gözden geçirir ve henüz devredilmemiş veya atanmamış olan görevleri belirler.
Genellikle bir içerik yöneticisi, belli bir türden isteği yöneten kullanıcılardan oluşan gruba görevler atar. İçerik yöneticisi, beklemedeki görevi görüntüleyerek görevin devredilmiş veya atanmış olup olmadığını belirleyebilir. Devredilen ve atanan görevler, bunların devredildiği veya atandığı kullanıcı ve grupları içeren bir listeyle görüntülenir.
Görev özelliği sayesinde, temsilci ve atananları aşağıdaki resimde görüldüğü şekilde görebilirsiniz:

Atanan kullanıcıları veya grubu görüntülemek için CA Process Automation uygulamasına Atananlar altındaki
simgesini tıklatın:

Temsilci Kullanıcılar veya Gruplar iletişim kutusu, Atanmış Kullanıcılar veya Gruplar iletişim kutusuna benzer. Görev yanlış gruba verilmişse, genellikle görüntülemenin ardından bu görev devredilir.
Şu adımları izleyin:
CA Process Automation panosu açılır.
Bağlantılar panelinde Görev Listesi paneli görünür. Görev Listesi, sağ bölmede bekleyen görevleri gösterir.
Atanmış ve atanmamış görevleri belirlediniz.
|
Telif Hakkı © 2013 CA.
Tüm hakları saklıdır.
|
|