Önceki Başlık: Windows üzerinde Apache Yük Dengeleyici YapılandırmasıSonraki Başlık: Yük Dengeleyici Yükleme ve Yapılandırma Şablonlarını Hazırlama (Windows)


Temel Yapılandırma (Windows)

Bu bölümde temel modda Apache Yük Dengeleyicinin nasıl yükleneceğine ve yapılandırılacağına yönelik talimatlar verilmiştir.

Not: Apache'den başka bir yük dengeleyici kullanabilirsiniz. Ancak CA Process Automation Orkestratörü bazı istek sınıflarının, kümeli Orkestratördeki belirli bir düğüme yönlendirilmesini gerektirir. Bu nedenle basit yük dengeleme yetersizdir. Diğer alternatifler hakkında yardım almak için CA Process Automation En İyi Uygulamalar sayfasına bakın veya CA desteği ile görüşün. Kitaplık'ta bu sayfaların bağlantıları bulunur.

Şu adımları izleyin:

  1. Yük dengeleyiciyi yükleme ve yapılandırma şablonlarını hazırlama (Windows).
  2. Temel iletişimi yapılandırma.
  3. (İsteğe bağlı) Catalyst RESTful API için Apache yük dengeleyicisini yapılandırma (Windows)

    Not: Apache Web sunucusunun https isteklerini Catalyst işleçlerine iletebilmesi için SSL sertifikalarının PEM biçiminde olması gerekir. Gerekiyorsa, SSL Sertifika Dosyalarını Oluşturun.