Orkestratör yükleme işlemi, bir yük dengeleyiciyi yapılandırmayı seçebileceğiniz bir yapılandırma sayfası sunar:

CA Process Automation yüklemesindeki Genel Ana Bilgisayar Adı için, F5'te tanımladığınız ana bilgisayar adını girersiniz. CA Process Automation uygulamasının, Genel Ana Bilgisayar Adı için belirtilen ana bilgisayarla iletişim kurabileceğini doğrulamak için, CA Process Automation yükleme işlemi, belirttiğiniz hedefe bir HTTP Al isteği gönderir. CA Process Automation yükleme işleminde sorun şudur: Bu ana bilgisayar adı, F5'in tahsis ettiği sanal sunucunun özel IP adresiyle eşlenir (bu IP adresi yerel CA Process Automation ağınızın bir parçası değildir). Aşağıdaki örnekte, 10.130.5.149, CA Process Automation ağının değil F5 ağının parçası olan bir IP adresidir.

Geçici çözüm uygulanmazsa, şuna benzer bir hata meydana gelir:
java.net.UnknownHostException:pamlb
İletişim doğrulamasının başarıyla tamamlanmasını sağlamak için, ana bilgisayarlar dosyanızda, Genel Ana Bilgisayar Adı girişinizi, bu isteğe cevap verebilen bir sunucunun IP adresine eşleyen bir giriş oluşturun.
Örneğin, Genel Ana Bilgisayar Adınızı, bir Apache yük dengeleyicinin yüklü olduğu CA Process Automation ağındaki bir sunucunun IP adresiyle eşleyen bir ana bilgisayarlar dosyası girin.
xxx.xxx.xxx.xxx pamlb
Yükleyici yük dengeleyici sayfasını geçtikten sonra bu geçici çözüm satırını ana bilgisayarlar dosyasından kaldırın.
Not: Alternatif olarak, F5'i, tahsis edilen IP adresi CA Process Automation Orkestratör yükleme işleminden gelen ‘http akışını aç’ isteğini kabul edebilecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Ayrıntılar için F5 belgelerine bakın.
|
Telif Hakkı © 2013 CA.
Tüm hakları saklıdır.
|
|