Dosya Yönetimi işleçleri, dizinleri, dosyaları ve bunların içeriğini izler. Bu işleçler, yerel olarak veya bir uzak sistemde çalıştırılabilir.
Dosya Yönetimi işleçlerini, yerel dosyalar oluşturmak, silmek, yeniden adlandırmak, sıkıştırmak ve bunların sıkıştırmasını kaldırmak için kullanın. Ayrıca, Dosya Yönetimi işleçlerini işleçlerin çalıştırıldığı temas noktasında dosyaları izlemek için de kullanabilirsiniz. Tüm Dosya Yönetimi işleçleri, Windows temas noktasındaki yönetici veya UNIX temas noktasındaki kök gibi, temas noktasını çalıştıran aynı kullanıcı adı altında çalışır.
Dosya Yönetimi işleçleri proxy aracılarında çalışabilir. Olağan bir hizmetteki ve bir proxy hizmetindeki özellikler aynıdır, ancak bazı davranışlar farklıdır. Örneğin, İşlem Proxy Hizmeti günlük çıktısı seçeneği işaretli bir şekilde çalışıyorsa, günlük dosyası, aracının çalışmakta olduğu dosya sisteminde oluşturulur, proxy aracısının bulunduğu makinede oluşturulmaz.
|
Telif Hakkı © 2013 CA.
Tüm hakları saklıdır.
|
|